fbpx

Social Media

Social media este o strategie și unul dintre cele mai importante instrumente de marketing.

De la debut, social media a schimbat dramatic modul în care interacționăm unul cu celălalt. Brandurile au trebuit să se dezvolte și să se schimbe pentru a putea interacționa cu consumatorii.  Contul de social media al unui brand a devenit unul dintre cele mai importante instrumente de marketing. Interacțuinea cu fanii și clienții dvs. pe aceste canale de comunicare întărește încrederea în brandul dvs și în același timp adaugă o valoare imensă.

Folosirea puterii social media necesită o abordare strategică și bazată pe date adaptată publicului și obiectivelor brandului, și asta este exact ceea ce facem. Avem o vastă experiență în marketingul social media, elaborăm strategii eficiente. Suntem pasionați de ceea ce facem și acest lucru ne permite să generăm rezultate eficiente și inovatoare.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici