fbpx

Branding și logo

Brandingul este mai mult decât un logo, este povestea ce transmite valorile brandului în mod vizual.

despre
Sigla, poveste și valori

Este important ca logo-ul să vă descrie afacerea în mod corect, lăsând o impresie de durată și atrăgând publicul. Însă logo-ul este doar începutul unui brand puternic. Superior logou-ului sunt valorile și povestea brandului, iar cel mai important este cum transmitem și ilustrăm această poveste.

Ca experți în branding, noi conturăm povestea brandului tău și creăm o identitate vizuală care să respecte valorile și credințele brandului.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  de ce noi
  Cum ne diferențiem?

  Fiind o agenție completă, putem proiecta toate elementele grafice de sprijin necesare, cum ar fi cărți de vizită, bannere, broșuri, site-uri web, aplicații, șamd.

  Abordarea noastră de proiectare se bazează pe etape gândite strategic, cu livrabile și deadline-uri. Acest lucru le permite clienților noștri să ofere în permanență feedback și să intervină cu sugestii pe parcursul colaborării. Experiența noastră de peste 10 de ani din industrie ne confirmă expertiza pentru serviciile prestate. Astfel poți profita din plin de cunoștințele și experiența pe care o avem.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici