fbpx

Campanii reclame

Anunțuri creative de performanță, re-marketing ptr succesul conversiilor și tehnici de marketing.

despre
Rezultate cu un cost mic

Anunțurile plătite provoacă conversii. Fapt. Aceasta este traseul rapid în digital, dar poate fi un câmp minat și costisitor atunci când nu este făcut corect. Noi te putem ajuta să te afli pe câmpul de joc și nu numai să concurezi, dar să ai și rezultate cu un cost mic.

Strategia noastră dezvoltată pe parcursul colaborării cu diverși clienți, se potrivește cu multe domenii de activitate, atât magazine online cât și furnizori de servicii. Aceasta include anunțuri creative pentru a conduce performanța, re-marketing pentru a întări succesul conversiilor și tehnici de marketing implementate local în website.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  canale
  Google Ads & Facebook Ads

  Deși anunțurile google se afișează simplu în partea superioară a paginilor de rezultate ale căutărilor, este necesar de cineva experimentat care să creeze această campanie pentru a fi eficientă. Perfecționăm constant campaniile google ads și ne străduim să avem un scor optim de calitate pentru a menține conversiile sus, dar costurile de promovare jos. Pentru a face acest lucru, folosim landing-page-uri optimizate pentru conversie sau pagini de produs care sunt relevante pentru anunțurile dvs.

  Publicitatea pe rețelele de socializare este o altă oportunitate pe care o putem folosi petntru a aduce rezultate. Aceste formate de anunțuri creative pot invoca emoția, reamintește, inspira și încurajează o audiență să interacționeze cu conturile și website-ul dvs. Deși social media este saturată cu branduri care încearcă să surprindă atenția clienților nu toate reușesc să facă campanii eficiente. Ne bazăm pe studii de specialitate și analize în crearea unei strategii personalizate pentru brandul dvs.

  Hai să lucrăm împreună
  Afacere de succes?

  Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici