fbpx

Ce hosting aleg în România?

Nu știi ce provider de hosting să alegi în România?

Mulți dintre noi nu știu acest aspect la început de drum. Și eu am fost cândva acolo, nu știam ce să aleg și nimeni nu îmi oferea sfaturi utile. Vreau să te ajut pentru a lua decizia cea mai bună pentru bussiness-ul tău tocmai de aceea îți voi spune câte aspecte utile din experiența mea, despre providerii de hosting cu care am lucrat.

*Înainte de a detalia experiența cu acești provideri, doresc să menționez faptul că acest articol nu este sponsorizat, iar recomandările reprezintă părerea în urma apelării la serviciile lor.

Suport care tărăgănează ticketele, probleme pe care nici ei nu știu să și le rezolve

Cu cei de la Hostx am avut prima interacțiune, fiindcă firma la care am lucrat la început avea contract cu ei. Pot spune din experiența mea că cei de la Hostx nu sunt cea mai bună alegere, însă există și alți provideri mai neprofesioniști. De ce spun asta? De exemplu, dacă îți pică website-ul e posibil să îți ceară un printscreen, de multe ori au cerut detalii pe care le puteau afla singuri, dar ei ne cer să le trimitem noi. Se poate să fi nimerit persoane care nu sunt foarte pricepute în echipa lor de support, cine știe. Nu am să mai menționez de faptul că sunt anumite probleme pe care le-am semnalat și nu au fost încă rezolvate, de doi ani...

Din partea noastră pentru HostX este acceptabil, însă nu vă recomandăm să lucrați cu ei decât dacă aveți un buget mai redus, întrucât au prețuri foarte bune, chiar mici aș putea spune. Totodată, raportat la banii pe care îi plătiți să spunem că puteți trece peste nepriceperea și tărăgănarea lor în ceea ce privește rezolvarea situațiilor de către cei din echipa lor de support.

Suport extrem de rapid, echipa foarte profesionistă

Namebox sunt preferații mei când vine vorba de găzduire în românia. De ce? Sunt cei mai rapizi când vine vorba de răspuns la tickete și rezolvat probleme, de multe ori mi s-a întâmplat să am nevoie de diverse soluționări la ore târzii și ei au răspuns în câteva minute. De exemplu, am inițiat un tichet la 1 AM, iar la 1 și 15 deja aveam răspuns cu rezolvarea problemei. Echipa lor este una foarte receptivă în comparație cu cei menționați mai sus, se vede că au o experiență vastă, asta dovedindu-se prin rezolvarea la problema raportată. Ceea ce nu vă spun ei și niciun alt provider de hosting (fiindcă nu au așa ceva), este că cei de la Namebox nu limitează puterea conturilor de shared hosting, adică teoretic tu plătești pentru 1gb ram dar dacă website-ul tău are nevoie de putere mai multă într-un anumit moment, va putea folosi mai mult decât 1gb ram, asta până la limita liberă a serverului. Ceea ce mi-au zis ei: "Unii provideri folosesc CLoudlinux si il si limiteaza. Noi folosim CloudLinux insa nu il limitam / pachete. Daca un server are 128GB RAM si 48 CORE-uri, cum este in cazul serverului pe care sunteti Dvs gazduit, acea memorie este impartita la toate pachetele de pe cont in functie de nevoia de resurse."

Noi vă recomandăm să apelați cu încredere la serviciile Namebox, nu veți regreta cu siguranță! Link către pagina lor: namebox.ro

Servicii premium și soluții foarte puternice

Cei de la easyhost sunt a doua companie de hosting care, după părerea mea, reprezintă o companie pe care te poți baza. Au prețuri un pic mai mari față de competitori, dar acestea sunt motivate. Au câteva tool-uri de care poți beneficia și a-ți crește performanțele website-ului tău. Am avut experiența de a muta o publicație online cu trafic de 30-40.000 accesări pe luna pe serverele de la easyhost. Pe serverul original pe care era acest website, timpii de încărcare erau jalnici, iar serverul adesea pica și se bloca din cauza traficului destul de mare. După ce am mutat website-ul pe serverele easyhost totul a intrat într-o nouă eră, nu mai existau pagini care să se încarce greu, serverul era online tot timpul și nu pica niciodată. O experiență plăcută, vă recomand să apelați la serviciile easyhost chiar dacă tariful un pic mai mare nu este o problemă pentru dvs, dar vreți ca website-ul dvs să funcționeze rapid. Dacă doriți să verificați oferta lor puteți accesa acest link: ro.easyhost.com

Sper că te-am ajutat și vei avea șansa sau norocul de lucra cu un provider de hosting care să nu îți creeze probleme, ba chiar să le rezolve foarte repede. Desigur că există mulți alți provideri de hosting, eu expunând doar experiențele cu cei cu care am lucrat. Mulțumesc pentru lectură și îți urez numai bine!

Doriți o colaborare?