fbpx

Avantaje website creat de Lesander:

 • Design personalizat

  Fiecare proiect realizat are un design unic, creat special pentru client.

 • Optimizat pentru conversii

  Folosim tehnici de marketing și aspecte de psihologie pentru structurarea site-ului și poziționarea elementelor.

 • Intuitiv și responsive

  Creăm website-uri intuitive, care se adaptează pe toate dispozitivele.

Hai să discutăm

Creare website Lesander
Scroll down
despre
Consultanță, Design, Programare

Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”. Dezvoltarea unui website necesită multă atenție la detalii, expertiză, precum și o abordare în ansamblu, care să se axeze asupra dezvoltării afacerii pe termen lung. Așadar, acesta trebuie să aducă noi oportunități și să contribuie la îndeplinirea obiectivelor propuse. Datorită expertizei noastre, poți conta pe noi în vederea propunerii de soluții eficiente și potrivite proiectului tău.

Vino cu ideea ta, noi o facem să se întâmple. Hai să povestim mai multe despre website-ul tău.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  sau scrie-ne pe [email protected]

  portofoliu
  Împreună dezvoltăm proiecte memorabile

  Salon de înfrumusețare

  Saloanele de înfrumusețare oferă majoritar servicii similare. Misiunea noastră a fost să diferențiem această afacere de competiția sa, urmărind creșterea vizibilității.

  Vezi proiect

  Ai grijă de mașina ta

  Pasiunea pentru îngrijirea fericirii pe patru roți, transformată în afacere de succes, prin lansarea propriei linii de produse pentru întreținerea mașinilor.

  Vezi proiect

  Aventură pe două roți

  O școală de șoferi ce pierdea clienți. Misiunea noastră: să realizăm un website reprezentativ, cu un design dedicat, care să fie atractiv și la standardele tehnologice curente.

  Vezi proiect

  Aventuri în delta dunării

  O firmă de turism local, dornică să se afirme. Am creat un website cu un design personalizat, care să fie eficient în obținerea de rezervări, ușor de navigat și atractiv. Restul e istorie.

  Vezi proiect

  eCommerce vegan

  Website-ul funcționa îngreunat, erorile și problemele erau la ordinea zilei. Am luat decizia de a crea un website complet nou, cu funcționalități îmbunătățite, rapid, intuitiv și optimizat pentru o mai bună experiență de utilizare.

  Vezi proiect

  Platformă cursuri online

  Redesign și îmbunătățire platformă de cursuri online.

  Vezi proiect
  process
  Etape proiect
  1
  Briefing & contractare

  Primii pași în dezvoltarea proiectului tău sunt esențiali, tocmai de aceea noi începem cu o consultanță complexă. Tu ne transmiți ideile, funcționalitățile dorite și viziunea ta, noi le facem să se întâmple. După ce discutăm și stabilim termenii colaborării, nu ne rămâne decât să trecem la treabă.

  2
  Proiectare & design

  Schițăm un schelet al website-ului, în care gândim funcționalitățile, așezarea secțiunilor și poziționarea elementelor. Alegem o cromatică, un stil de design și creăm design-ul propriu-zis.

  3
  Dezvoltare & finalizare

  În cadrul acestei etape avem în vedere aspecte precum: experiența utilizatorului, optimizarea codului, funcționalitatea, securitatea, protecția contra virușilor, viteza de răspuns, eficiența, scalabilitatea, etc. În acest context, noi ne asigurăm că trecem cu brio de această etapă, bazându-ne astfel pe o strategie dezvoltată intern, testată, actualizată și optimizată pentru a aduce rezultatele așteptate.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  de ce noi
  Cum ne diferențiem?

  Suntem perfecționiști, atenți la detalii și știm să te ascultăm, pentru a-ți identifica nevoile. Ne asigurăm că orice proiect dezvoltat de noi funcționează ireproșabil, ajutându-ți afacerea să-și crească potențialul. Cu fiecare proiect lucrat, ne evidențiem printr-un design personalizat, orientat spre obiectivele afacerii tale. Noi construim website-ul cu atenție la detalii, care este optimizat și intuitiv, iar mai apoi îl testăm împreună. După feedback-ul final, website-ul va live, pregătit să contribuie la dobândirea obiectivelor propuse.

  De ce noi?

  • Expertiză cu mulți kilometri la bord, lucrând pentru industrii diverse
  • Suntem aici să îți oferim consultanță permanentă
  • Unicitate, proiectul tău se diferențiză de competiție prin design personalizat
  • Partener de încredere pe termen lung, asigurăm siguranță prin mentenanță
  10+
  Ani experiență
  100+
  Clienți mulțumiți
  Responsive
  Orientat spre client
  Hai să lucrăm împreună
  Afacere de succes?

  Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici