fbpx

Design Grafic

În zilele noastre, designul este foarte important întrucât este primul care vorbește despre un anumit brand. Totul are nevoie de o imagine, o reprezentare grafică, o asociere pe care potențialii clienți să o salveze în memorie. Suntem specializați în alegerea unui design reprezentativ pentru cerințele emise, contribuind la crearea identității acestora. Trebuie doar să ne contactați spre a discuta nevoile pe care le aveți, vorbind ulterior despre proiectul pe care îl vom demara. Fie că vorbim despre design, fie că este un site web, o aplicație, o broșură sau o carte de vizită, ați găsit persoanele potrivite să vă ajute în acest sens.

What we can do?
UI/UX Design

Asta facem cel mai bine. Putem proiecta interfața de utilizator a aplicației, astfel încât utilizatorii dvs. să aibă cea mai bună experiență de utilizare. Avem o vastă experiență și cunoștințe despre acest domeniu.

Brands Design

De la logo la carte de marcă. Vă proiectăm marca exact cum doriți. Părerea dvs. este cea mai importantă pentru noi și vom lucra până când produsul finit va fi pe gustul dvs.

Identitate vizuala

Logo-ul este partea cea mai importantă pentru un brand, deoarece aceasta este imaginea sa, reprezentarea sa grafică. Putem realiza logo-uri simple, 2d și, de asemenea, 3d. Dacă doriți o reprezentare grafică sau doar un text, vă putem crea logo-ul vectorial.

Design Bannere

Bannere, pancarte peste tot. Cu toții știm care sunt ei, care este folosul lor. Vă putem ajuta la proiectarea bannerelor cu instrumente vectoriale, astfel încât să îl puteți imprima în orice dimensiuni aveți nevoie, fie că este un a3 standard sau o dimensiune a clădirii.

Carti de vizita

Fie că este vorba de o carte de vizită standard sau una sofisticată, vă putem ajuta să vă definiți afacerea într-un card reprezentativ mic.

Broşuri

Broșurile sunt importante pentru afacerile care vând produse fizice, dar și pentru cele care vând servicii. Vă putem proiecta broșura, revista cu produse sau un portofoliu puternic, cu branding puternic pentru afacerea dvs.

Doriți o colaborare?