fbpx

Design

despre
Servicii de design

Identitatea vizuala a afacerii tale te poate ajuta mai mult decât crezi. Cu o vastă expertiză în domeniu, alături de studii de specialitate în domeniul designului specializat, avem cunoștințe într-o varietate de stiluri artistice. Fiecare design propus este special adaptat viziunii și cerințelor unice ale clientului. Bazându-ne pe studii și analize, rezultatul va prezenta în mod eficient mesajul și valorile afacerii.

Astfel, ne ocupăm cu:

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  sau scrie-ne pe [email protected]

  portofoliu
  Împreună dezvoltăm proiecte frumoase

  Salon de înfrumusețare

  Saloanele de înfrumusețare oferă majoritar servicii similare. Misiunea noastră a fost să diferențiem această afacere de competiția sa, urmărind creșterea vizibilității.

  Vezi proiect

  Ai grijă de mașina ta

  Pasiunea pentru îngrijirea fericirii pe patru roți, transformată în afacere de succes, prin lansarea propriei linii de produse pentru întreținerea mașinilor.

  Vezi proiect

  Aventură pe două roți

  O școală de șoferi ce pierdea clienți. Misiunea noastră: să realizăm un website reprezentativ, cu un design dedicat, care să fie atractiv și la standardele tehnologice curente.

  Vezi proiect

  Design ambalaj miere

  Clientul a dorit să se deosebească de competitorii săi și să iasă în evidență. Noi am creat o etichetă atractivă, care prezintă informațiile diferențiatoare.

  Vezi proiect

  Rochii pentru mirese

  Fiind un brand de lux sofisticat, am ales o abordare minimalistă, cu focus pe produse pentru materialele vizuale create.

  Vezi proiect

  Aventuri în delta dunării

  O firmă de turism local, dornică să se afirme. Am creat un website cu un design personalizat, care să fie eficient în obținerea de rezervări, ușor de navigat și atractiv. Restul e istorie.

  Vezi proiect

  eCommerce vegan

  Website-ul funcționa îngreunat, erorile și problemele erau la ordinea zilei. Am luat decizia de a crea un website complet nou, cu funcționalități îmbunătățite, rapid, intuitiv și optimizat pentru o mai bună experiență de utilizare.

  Vezi proiect

  Platformă cursuri online

  Redesign și îmbunătățire platformă de cursuri online.

  Vezi proiect
  de ce noi
  Cum ne diferențiem?

  Suntem o agenție cu servicii complete, ceea ce înseamnă că abordăm proiectul tău dintr-o perspectivă complexă. Pe lângă expertiza acumulată, alături de zecile de proiecte lucrate pentru industrii diverse, avem competențele necesare pentru a fi partenerii tăi din domeniul digital. Studiile din spate, cei peste 10 ani de experiență, alături de toți clienții mulțumiți reprezintă fundamentul agenției noastre.

  Povestește-ne ideea ta, noi o facem să se întâmple! Primul pas este să înțelegem brandul și produsele/serviciile tale, pentru ca mai apoi, folosind abilitățile și cunoștințele noastre, îți aducem cele mai bune rezultate pentru proiectul tău. În domeniul designului specializat avem cunoștințe înntr-o mare varietate de programe specializate, precum: Suita Adobe: Illustrator, Photoshop, Lightroom, InDesign,XD, Premiere Pro, After Effects; Final Cut Pro X; Figma;

  Succesul afacerii tale este misiunea noastră. Hai să discutăm mai multe detalii despre proiectul tău.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici