fbpx

Design UX/UI

Proiectăm interfața cu care interacționează utilizatorul și creăm o bună experiență de utilizare.

despre
Intuitiv și atractiv

Suprindeți utilizatorii cu imagini atractive și menținei captivați, facilitând găsirea exactă a ceea ce doresc. Aspectul unui website / aplicații / platforme trebuie să fie fie atractiv dar să ofere și ușurință în utilizare. Design-ul trebuie să fie intuitiv și atractiv în același timp. Creăm un echilibru între aceste două aspecte ale designului ce va rezulta la cea mai bună experiență de a utilizatorului.

Indiferent de domeniul de activitate, designul va fi realizat conform unor analize și tehnici de design adaptate nișei tale. Astfel, fie că vrei să faci vânzări, să strângi lead-uri sau să gestionezi diverse informații, designul va fi conceput pentru a îți atinge obiectivele.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.


  process
  Procesul de proiectare
  1
  Cercetare și analiză

  Începem întotdeauna prin a asculta viziunea, așteptările și cel mai important, ideile tale pentru proiect. Apoi punem întrebări și explorăm, analizăm piața și competiți. Ne schițăm imaginea utilizatorului targetat analizând domeniul proiectului și brandul. Studiem diverse analize relevante și gândim direcția artistică.

  Acesta este chiar primul pas către construirea unui design eficient, înțelegerea și studierea unor analize relevante. Astfel formând baza direcției noastre de proiectare.

  2
  Crearea conceptului

  Procesul nostru creativ și detaliile estetice combinate cu expertiza noastră în designul unei interfețe de utilizare stau la baza procesului nostru de creare a conceptului.

  Începem prin a schița scheletul proiectului, și anume structura, meniul paginilor. Ulterior pentru fiecare pagină în parte gândim poziționarea elementelor și funcționalitățile modulelor. Astfel că vom crea un wireframe cu toate paginile și funcționalitățile proiectului.

  3
  Stilizare și rafinare

  În acest pas începem efectiv să lucrăm la aspect. Începem prin explorarea formelor și diferitelor stiluri de design, cu idei expresive libere. Creăm un aspect plăcut și eficient pentru ca utilizatorul să aibă o experiență plăcută. Gândim așezarea elementelor și cromatica în mod strategic prentru ca rezultatul să fie intuitiv.

  portofoliu
  Împreună dezvoltăm proiecte memorabile

  Salon de înfrumusețare

  Saloanele oferă servicii similare. Misiunea noastră: diferențierea față de competiție.

  Vezi proiect

  Magazin online detailing

  Pasiunea pentru îngrijirea fericirii pe patru roți, transformată în afacere de succes.

  Vezi proiect

  Școala șoferi

  Website intuitiv cu înscriere și plata online a cursurilor moto-auto.

  Vezi proiect

  Tururi în delta dunării

  Design personalizat, eficient în obținerea de rezervări, ușor de navigat și atractiv.

  Vezi proiect

  eCommerce vegan

  Magazin online complet, cu funcționalități avansate, rapid, intuitiv și optimizat pentru o bună experiență de utilizare.

  Vezi proiect

  Platformă cursuri online

  Redesign și îmbunătățire platformă de cursuri online.

  Vezi proiect
  de ce noi
  Cum ne diferențiem?

  Ne mândrim cu abordarea noastră completă a proiectării, punând clienții noștri, utilizatorii finali și părțile importante în centrul a tot ceea ce facem. Abordarea noastră de proiectare se bazează pe etape gândite strategic, cu livrabile și deadline-uri. Acest lucru le permite clienților noștri să ofere în permanență feedback și să intervină cu sugestii pe parcursul colaborării. Experiența noastră de peste 10 de ani din industrie ne confirmă expertiza pentru serviciile prestate. Astfel poți profita din plin de cunoștințele și experiența pe care o avem.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici