fbpx

Aplicații Web

despre
Proiectare și inginerie

Dezvoltarea de aplicații web de succes este al doilea nume al nostru. Concentrându-ne pe proiectarea și ingineria acestora, avem mereu în vedere criteriul eficienței. Astfel, creăm un echilibru între aspect și funcționalități, pentru ca aplicația să fie intuitivă, ușor de utilizat și avantajoasă din perspectiva rezultatelor, precum conversiile, vânzările sau alte acțiuni stabilite în brief.

Astfel, noi dezvoltăm aplicații web la comandă, create de la 0 și gândite strategic pentru rezultate. Totodată, ne ocupăm și de menținerea funcționalității acestor aplicații pe parcursul funcționării. Poți vedea mai multe detalii individual accesând fiecare serviciu:

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  portofoliu
  Împreună dezvoltăm proiecte memorabile

  Salon de înfrumusețare

  Saloanele oferă servicii similare. Misiunea noastră: diferențierea față de competiție.

  Vezi proiect

  Magazin online detailing

  Pasiunea pentru îngrijirea fericirii pe patru roți, transformată în afacere de succes.

  Vezi proiect

  Școala șoferi

  Website intuitiv cu înscriere și plata online a cursurilor moto-auto.

  Vezi proiect

  Tururi în delta dunării

  Design personalizat, eficient în obținerea de rezervări, ușor de navigat și atractiv.

  Vezi proiect

  eCommerce vegan

  Magazin online complet, cu funcționalități avansate, rapid, intuitiv și optimizat pentru o bună experiență de utilizare.

  Vezi proiect

  Platformă cursuri online

  Redesign și îmbunătățire platformă de cursuri online.

  Vezi proiect
  de ce noi
  Ce ne face diferiți?

  Suntem o agenție ce oferă servicii digitale complete, ceea ce înseamnă că abordăm proiectele din mai multe perspective, având la bază competențe de la marketing, branding și SEO, la UX/UI. Altfel spus, ne asigurăm că prezența afacerii tale în mediul online este realizată în mod corespunzător și îți poate aduce rezultatele dorite.

  Suntem:
  – Orientați către nevoile tale
  – Conectați la ultimele noutăți în domeniul digital
  – Preocupați să dobândim rezultatele așteptate de tine

  Achieving your goal is our goal” reprezintă o deviza după care ne ghidăm. Primul pas din colaborarea noastră este să înțelegem brandul, produsele sau serviciile tale iar, ulterior, folosind abilitățile și cunoștințele noastre, ne asigurăm că implementăm tacticile care funcționează cel mai bine pentru afacerea ta. Misiunea noastră este succesul tău pe termen lung. Ne dorim să aducem progresul clienților prin implicarea noastră, iar rezultatele să vorbească de la sine.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici