fbpx

Magazin online

Un unicorn într-un tărâm de cai. Identitate proprie, atrăgător, intuitiv și convertește vizitatorii în cumpărători.

despre
Optimizat pentru conversii

Dacă vrei ca magazinul tău online să vândă cât mai mult, acesta trebuie să fie un unicorn într-un tărâm de cai. Ceea ce vrem să spunem este că trebuie să aibă propria identitate, un aspect atrăgător, să fie ușor de folosit de către clienți (intuitiv) și cel mai important să aibă funcționalități care convertește simplii vizitatori în cumpărători.

Fie că ai produse complexe, tarife de livrare personalizate sau chiar integrări și automatizări externe putem dezvolta soluții digitale pentru cele mai exigente cerințe și totul este adaptat nevoilor afacerii tale. Facem strategia funcționării magazinului online, alegem tehnologia potrivită, modulele pe care le vom folosi și construim magazinul online. În tot acest timp ne consultăm pentru a respecta viziunea ta.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  portofoliu
  Proiecte recente

  Salon de înfrumusețare

  Saloanele oferă servicii similare. Misiunea noastră: diferențierea față de competiție.

  Vezi proiect

  Magazin online detailing

  Pasiunea pentru îngrijirea fericirii pe patru roți, transformată în afacere de succes.

  Vezi proiect

  Școala șoferi

  Website intuitiv cu înscriere și plata online a cursurilor moto-auto.

  Vezi proiect

  Tururi în delta dunării

  Design personalizat, eficient în obținerea de rezervări, ușor de navigat și atractiv.

  Vezi proiect

  eCommerce vegan

  Magazin online complet, cu funcționalități avansate, rapid, intuitiv și optimizat pentru o bună experiență de utilizare.

  Vezi proiect

  Platformă cursuri online

  Redesign și îmbunătățire platformă de cursuri online.

  Vezi proiect
  process
  Pași
  1
  Briefing & contractare

  Primii pași în dezvoltarea proiectului constitue o parte importantă de comunicare. Aici ne transmiți ideile, funcționalitățile dorite și viziunea ta. Discutăm și stabilim termenii colaborării noastre, ne ocupăm de contract și după trecem la treabă.

  2
  Proiectare & design

  Schițăm un schelet al magazinului, în care definim funcționalitățile, așezarea secțiunilor și poziționarea elementelor. Alegem o cromatică, un stil de design și creăm design-ul propriuzis.

  3
  Dezvoltare & finalizare

  Analizăm ce tehnologii sunt cele mai potrivite pentru proiect, și trecem la programarea website-ului. După ce finalizăm dezvoltarea website-ului, facem toate testele necesare și ulterior îl trecem în posesia ta, accesibil publicului.

  Hai să lucrăm împreună
  Afacere de succes?

  Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

  de ce noi
  Cum ne diferențiem?

  Ne mândrim cu abordarea noastră completă a proiectării și dezvoltării, punând clienții noștri, utilizatorii finali și părțile importante în centrul a tot ceea ce facem. Abordarea noastră de proiectare se bazează pe etape gândite strategic, pentru a crea un magazin online ce are conversii și vânzări. Le permitem clienților noștri să ofere în permanență feedback și să intervină cu sugestii pe parcursul colaborării. Experiența noastră de peste 10 de ani din industrie ne confirmă expertiza pentru serviciile prestate. Astfel poți profita din plin de cunoștințele și experiența pe care o avem.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici