fbpx

Mentenanță

Timp rapid de răspuns, gestionare eficientă a solicitărilor și consultanță privind serviciile afiliate website-ului.

despre
Actualizat. Fiabil. Securizat.

Este un efort să menții un website să aibă performanțele pe care ar trebui să le aibă. Înțelegând că pentru a profita la maximum de website-ul sunt necesare modificări constante – unele mari și altele mici. Indiferent dacă doriți pur și simplu să actualizați câteva pagini la fiecare două săptămâni cu câteva rânduri de text sau să solicitați mult mai multă atenție zilnic, care ar putea include adăugarea unor funcționalități noi. Serviciul de mentenanță include o varietate de acțiuni, precum actualizarea modulelor, menținerea securității, optimizarea regulată și actualizarea informațiilor din site la cerere.

Pe lângă toate acestea din partea noastră beneficiezi și de consultanță privind aspectele ce țin de website-ul tău, recomandări și răspunsuri la neclarități

Având în vedere timpul nostru rapid de răspuns, procesul de gestionare a solicitărilor și experiența de peste 10 ani vă puteți baza pe noi fiindcă vă avem spatele asigurat.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  portofoliu
  Proiecte dezvoltate recent

  Salon de înfrumusețare

  Saloanele oferă servicii similare. Misiunea noastră: diferențierea față de competiție.

  Vezi proiect

  Magazin online detailing

  Pasiunea pentru îngrijirea fericirii pe patru roți, transformată în afacere de succes.

  Vezi proiect

  Școala șoferi

  Website intuitiv cu înscriere și plata online a cursurilor moto-auto.

  Vezi proiect

  Tururi în delta dunării

  Design personalizat, eficient în obținerea de rezervări, ușor de navigat și atractiv.

  Vezi proiect

  eCommerce vegan

  Magazin online complet, cu funcționalități avansate, rapid, intuitiv și optimizat pentru o bună experiență de utilizare.

  Vezi proiect

  Platformă cursuri online

  Redesign și îmbunătățire platformă de cursuri online.

  Vezi proiect
  Hai să lucrăm împreună
  Afacere de succes?

  Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici