fbpx

Optimizare SEO

Elementele cheie ale erei 2.0 sunt viteza și vizibilitatea. Astfel, în contextul mediului online, este esențial ca cei care ajung pe pagina brandului pe care îl manageriați să deschidă o platformă care se accesează rapid, unde informațiile sunt relevante pentru scopul propus, bine organizate și funcționale direct din site-ul respectiv. Dacă un client ajunge pe platforma respectivă, însă aceasta este prea lentă, cu siguranță în această situație ați pierdut un potențial client.
Un alt aspect esențial este legat de vizibilitatea în mediul online. Astfel că, dacă nu sunteți vizibil pe motoarele de căutare, asigurați-vă că succesul pe care doriți să-l atingeți este limitat. Aici intervenim noi, optimizând viteza și ratingul site-ului, astfel încât acesta să fie mai apreciat de motoarele de căutare. Vă putem ajuta cu servicii precum cele de mai jos.

What we can do?
SEO on-Page

Etichetele meta, etichetele, rubricile și multe altele trebuie utilizate corect, astfel încât pagina dvs. să fie optimizată SEO. Putem să le setăm pe toate în mod corect, putem de asemenea converti paginile pentru a fi SEO-friendly. Verificăm legăturile, astfel încât toate să fie funcționale.

SEO Off-page

Backlinking trebuie să fie prezent, astfel încât site-ul dvs. web să fie pe primele poziții pe motoarele de căutare. Partenerii noștri au platforme performante și le putem folosi puterea pentru a vă plasa rezultatele în primele pagini și locuri pe motoarele de căutare.

Optimizarea vitezei

Dacă platforma sau site-ul dvs. este lent, vă putem ajuta. Putem optimiza scripturi, resurse, modifica opțiunile serverului, astfel încât site-ul dvs. să fie cât mai rapid posibil. Dacă platforma web nu este suficient de rapidă, veți pierde cu siguranță clienții.

Optimizarea scorului Google

Google are câteva reguli ciudate pentru ca site-urile web să ajungă la primele poziții în căutări. El acordă un scor pentru site-ul dvs., iar acest scor va afecta direct performanța pozițiilor dvs. Putem optimiza site-ul, astfel încât să aveți cel mai bun clasament posibil.

Doriți o colaborare?