fbpx

SEO

Implementarea celor mai bune practici SEO conform unei strategii aduce conversii și trafic organic.

despre
Conversii și trafic organic

Doriți să creșteți veniturile din website-ul dvs și traficul acestuia în mod organic? Noi știm cum să facem acest lucru. SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare (precum google) vă permite să vă dezvoltați prezența digitală și vizibilitatea în rezultatele căutărilor clienților.

Implementarea celor mai bune practici SEO, conform unei strategii corect realizată sunt investiții pe termen lung. Acestea nu vor aduce rezultate instant, însă un anumit timp costul de promovare va scădea, fiindcă veți avea mai mult trafic și conversii în mod organic.

Pentru a ajunge la acest rezultat, facem lucrurile în mod corespunzător. Facem cercetări aprofundate pentru a oferi o strategie logică și bine fundamentată. Optimizăm site-ul dvs. pentru cuvintele cheie țintă. Asigurăm că viteza site-ului dvs. și funcționalitatea mobilă sunt optimizate pentru căutarea organică.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  de ce noi
  Ne concentrăm pe generarea de conversii

  Majoritatea furnizorilor de servicii de SEO (Optimizarea motoarelor de căutare) sunt axate pe trafic, însă noi ne concentrăm, de asemenea, pe generarea de conversii, serviciile de gestionare a reputației și, de asemenea, în funnel-uri (strategii) de vânzări. Folosind tehnicile noastre, asigurăm că mai mult din traficul dvs. de site-ul dvs. se convertește în conducători. Acesta este un proces în mai multe etape de colectare, analiză și acțiune. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre modul în care abordăm SEO și strategia de marketing digital.

  Hai să lucrăm împreună
  Afacere de succes?

  Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici