fbpx

Magazin online detailing

Client
Preambul

Se știe că un anumit produs trebuie să servească un anumit client. Noi, știm că produsul nostru nu doar că servește clientul dar îi și satisface nevoile. Nevoia urgentă a detailerului este să beneficieze de produse premium la prețuri corecte. Acesta este scopul nostru, să îmbinăm calitatea și eficiența costurilor.
De la detaileri, pentru detaileri.

Colaborarea

Cătălin, un detailer pasionat care dorește să împărtășească cunoștințele sale, a deschis un canal de youtube unde prezintă diverse tehnici și produse din domeniul detailing-ului auto. Fiind un om foarte cunoscător a decis să își creeze propria linie de produse care să aibă un preț accesibil, însă fără a face rabat de la calitate. Astfel ne-a lansat provocarea de a crea un website de vânzare potrivit produselor și brandului său, însă și un clip promoțional pentru lansarea noilor produse.

Clip promovare

Dinamic și cuprinzător, cele două cuvinte ce descriu clipul creat.

Fonturi și culori

Un stil de literă puternic și îndrăzneț al titlurilor, de tip Serif transmite simplitatea brandului. Același font păstrat pentru paragrafe păstreză lizibilitatea și ușurința citirii informațiilor.  Combinând o paletă de nuanțe de bleu, gri și negru pe spațiu de alb, am creat o ambianță aerisită pentru a produce un aspect minimalist care să fie concis.

Design website

Ne-am concentrat pe producerea unui design care să păstreze simplitatea pe care o urmărea Ice-Pro Detailing.  Informațiile fiind structurate ca potențialii clienți să aibă acces la informațiile necesare foarte ușor și pentru a facilita cumpărăturile într-un timp foarte scurt. Cu ajutorul unui sistem dedicat de filtrare, căutare rapidă dar și alte apecte ce țin de UX website-ul este foarte intuitiv și simplu de utilizat.

Dezvoltare website

Pentru a maximiza experiența UI a Ice-Pro Detailing, noul site web a fost dezvoltat folosind WordPress, un CMS (Content Management System) renumit pentru interfața sa de backend intuitivă și natura flexibilă. Acest lucru, combinat cu abilitățile specializate de WordPress, ne-am asigurat că noul site web a fost creat folosind cele mai bune practici de dezvoltare.

Având în vedere statisticile locale privind numărul de utilizatori pe diferite dispozitive, era imperativ ca noul site web să fie cât mai accesibil și optimizat pentru cât mai multe dispozitive posibil. Am lucrat conform celor mai recente standarde pentru a furniza un site web optimizat și adaptat pentru cele mai noi dispozitive mobile iOS și Android. Astfel că rezultatele testelor de viteză și optimizare efectuate la finalul proiectului au avut următoarele rezultate:

În plus față de funcționalitățile uzuale ale unui magazin online am dezvoltat și câteva dedicate nevoilor clientului.

Funcționalități speciale:

 • Discount de abonarea la newsletter
  La abonarea la newsletter clientul va primi un cupon unic valabil 48 de ore cu reducere 5% la următoare comandă. Deși sunt alte servicii similare ce oferă cupoane de reducere celor care se abonează la newsletter, noi creăm un cupon dedicat fiecărui client, deci nu există riscul ca acel cupon să fie folosit și de cineva care nu s-a înscris la newsletter dacă se află codul cuponului.
 • Recuperare coșuri pierdute
  După un anumit timp, utilizatorii care nu au finalizat comanda vor primi un email cu produsele și link personalizat de finalizare comandă. Dacă nu finalizează comanda în 5 zile, aceștia vor primi pe email un cupon personalizat de 10% reducere pentru 12 ore.
 • Implementare google shopping
  Am creat un feed de produse personalizat ce se actualizează regulat în mod automat și am sincronizat produsele în Google Shopping (Google Merchant Center)
 • Fidelizare
  Pentru a fideliza clienții, am dezvoltat o funcționalitate care trimite clienților un cupon de 5% reducere dacă lasă recenzii produselor. Iar după un anumit timp după ce au finalizat comanda aceștia vor primi un alt cupon de 5% reducere pentru următoarea comandă.

În dezvoltarea proiectului am folosit tehnologii precum:

Wordpress
Php
WooCommerce
jQuery
MySQL
LiteSpeed
Javascript
Let's Encrypt
Monster Insights
Google Analytics

Poze produse

În procesul de creare a site-ului, am făcut și poze pentru fiecare produs a-l brandului.

Feedback

Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut noroc să găsim creativitate, bunăvoință, seriozitate, rabdare și fexibilitate în același loc. Vorbim aici de calități pe care în ziua de astăzi nu le găsești la tot pasul, suntem prea grăbiți pentru a asculta cu adevărat dorințele clienților noștri. Aici nu este cazul! Vei fi ascultat și întrebat, aprobat sau contrazis în funcție de situație, iar asta se numește COLABORARE. Recomandăm LESANDER pentru orice începând de la foto-video, editare și până la crearea site-ului. E simplu, daca vrei să fii cu afacerea și în online – LESANDER!

Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder
Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici