fbpx

Design ambalaj miere

Client
Preambul

NecStupina este un brand local ce produce produse apicole calitative, complet natural fără a le altera cu zaharuri, apă sau alte substanțe. Ei produc miere care provine 100% de la albine iar clienții lor știu asta foarte bine. Astfel își câștigă clienții, datorită clienților mulțumiți care recomandă mai departe produsele.

Colaborarea

Clientul nostru vindea mierea local în borcane clasice, fără niciun nume sau inscripție pe ea. Acesta a dorit să se deosebească de competitorii săi, alți producători locali și să iasă în evidență. Practic acesta își dorea să își afișeze și imaginea către clienții săi prin produse, de aceea am creat un design de etichetă inedit. Cu recipientele personalizate, clienții săi au povestea sa direct pe borcan și implicit valorile sale, în plus pe etichetă sunt foarte vizibile datele sale de contact. După o discuție cu clientul nostru, am reușit să integrăm un logo și o etichetă pe gustul lui. Pe lângă aspectul atractiv al produsului, eticheta are și un rol de vânzare prin datele de contact afișate intuitiv, astfel mulți clienți au re-apelat la acesta utilizând datele de contact imediat cum li se terminau produsele.

Design etichetă

Am abordat un stil minimalist iar acesta nefiind un produs care va fi disponibil la raft, am avut posibilitatea de a introduce doar elementele dorite de client. Astfel că eticheta este aerisită și prezintă trei secțiuni esențiale, precum:

Caractere și culori

Am ales un font îndrăzneț pentru afișarea numelui produsului, dar lizibil astfel ca consumatorii să poată identifica ușor produsele. Fiind un produs apicol, culorile alese au fost din lumea albinelor, astfel că am reușit să punem în valoare logo-ul și denumirea produsului fără a altera aspectul produsului din borcan.

Feedback

Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

Alexander N. Necstupina
Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici