fbpx

eCommerce vegan

Client
Preambul

Fructe și legume bio, produse organice, alternative vegetariene și produse organice sănătoase atent selecționate, realizate de oameni responsabili. GoVeggie este magazinul online pentru un stil de viață sănătos.

Colaborarea

Website-ul funcționa îngreunat, erorile și problemele erau la ordinea zilei. Adesea erau anumiți clienți care nu finalizau cumpărăturile deoarece le era greu. După câteva consultări, am luat decizia de a crea un website complet nou, cu funcționalități îmbunătățite, rapid, intuitiv și optimizat pentru o mai bună experiență de utilizare.

Design website

Am creat un design simplu, foarte intuitiv și aerisit.

Dezvoltare website

Baza website-ului a fost woocommerce și pentru noul website am decis să continuăm folosirea acestui CMS. Am creat un nou website, cu o temă dezvoltată intern special pentru GoVeggie. Am dezvoltat propriile module pentru a îmbunătăți și adăuga noi funcționalități. La final am transferat automat toate produsele, datele comenzilor și clienții. În plus față de funcționalitățile uzuale ale unui magazin online am dezvoltat și câteva dedicate nevoilor clientului.

Funcționalități speciale:

 • Costuri de transport variabil automat
  Costul de transport se schimbă în funcție de tipul de produse adăugate în coș și localitatea de expediție. Totul este automatizat.
 • Produse ce pot fi livrate doar în anumite localități
  Sunt anumite produse ce pot fi livrate doar în București, iar dacă un client ajunge pe pagina unui astfel de produs și ignoră această informație, în checkout dacă alege o altă localitate de livrare decât București, acesta nu poate finaliza comanda.
 • Implementare google shopping
  Am creat un feed de produse personalizat ce se actualizează regulat în mod automat și am sincronizat produsele în Google Shopping (Google Merchant Center)
 • Schimbare logo automat
  În funcție de categorie de produse pe care se află clientul, i se va afișa un logo personalizat cu tematica specifică categoriei.

În dezvoltarea acestui proiect am folosit tehnologii precum:

Php
MySQL
Wordpress
WooCommerce
LiteSpeed
Facebook
Google Analytics
Javascript
jQuery
Let's Encrypt
Feedback

Am avut o experiență plăcută cu Alexandru, acesta răspunde solicitărilor într-un timp foarte scurt. Chiar dacă uneori au fost situații în care părea depășit de situație, acesta este perseverent și găsește soluțiile potrivite. Avem parte de o foarte bună comunicare. Îl recomand pentru proiecte ce țin de website.

Irina O. GoVeggie
Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici