fbpx

Platformă cursuri online

Client
Preambul

Puterea mintii este o platformă de cursuri online, cu scopul de ajuta la vindecarea suferințelor sufletești și a obține Succesul prin folosirea Puterii Minții. Pe această platformă, utilizatorii pot învăța tehnici de autovindecarea și terapie prin clipuri video, materiale digitale sau chiar cărți disponibile pe platformă.

Colaborarea

Proiectul a constat în redesign-ul, restructurarea, îmbunătățirea și adăugarea de noi funcționalități pentru platforma deja existentă. Aceasta fiind destul de învechită folosea module care nu au mai primit actualizări, iar aceasta funcționa îngreunat și avea multe erori și probleme. Utilizatorii adesea nu reușeau să facă acțiunile dorite deoarece nu era intuitivă și era dificil de utilizat. Astfel că am creat un nou design pe o structură specifică pentru a fi intuitiv și ușor de folosit. Am îmbunătățit + dezvoltat noi funcționalități, și am optimizat totul pentru o viteză rapidă de funcționare.

Design

Fiind din domeniul psihologiei, hipnozei, implicit domeniului mistic, am ales să creăm o structură aerisită pe un fundal întunecat cu zonele importante evidențiate prin culori vibrante. În paginile cursurilor am așezat elementele strategic pentru ca utilizatorul să poată trece prin toate lecțiile cursurilor cu ușurință. Zona de lectură este inspirată dintr-o bibliotecă veche, astfel că, cărțile sunt așezate pe rafturi de lemn într-o formă modernă re-adaptabilă automat în funcție de dispozitiv. Iar meniurile sunt afișate subtil și aerisite, structurate strategic pentru o navigare ușoară și rapidă.

Implementare

Pentru a maximiza experiența UI a utilizatorilor, noua platformă a fost dezvoltată folosind WordPress, un CMS (Content Management System) renumit pentru interfața sa de backend intuitivă și natura flexibilă. Acest lucru, combinat cu abilitățile specializate de WordPress, ne-am asigurat că noua platformă a fost creată folosind cele mai bune practici de dezvoltare.

În dezvoltarea website-ului am folosit diverse tehnici de programare pentru a face website-ul cât mai eficient. Am făcut structuri specifice cu meniuri și butoane amplasate strategic pentru ca utilizatorii să aibă o experință intuitivă și ușoară. iar ca management al plăților WooCommerce. Anumite funcții au fost dezvoltate independent, iar platforma a fost optimziată pentru un timp de răspuns mic, și eficiență în utilizare.

În dezvoltarea proiectului au fost folosite tehnologii precum:

Php
jQuery
Google Analytics
LiteSpeed
Javascript
Facebook
Wordpress
Let's Encrypt
MySQL
WooCommerce

Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici