fbpx

Salon de înfrumusețare

Client
Preambul

Pure Glee este un salon de înfrumusețare ce include o varietate de servicii, gândite special să îndeplinească nevoile clienților săi. Cu o înfățișare premium și servicii calitative, acesta concurează cu saloanele capitalei.

Colaborarea

Saloanele de înfrumusețare oferă majoritar servicii similare. Misiunea noastră a fost să diferențiem această afacere de competiția sa, urmărind creșterea vizibilității. Rezultatele acestei colaborări s-au materializat în crearea unei identități reprezentative, evidențierea serviciilor disponibile în salon, descrierea lor, alături de explicarea beneficiilor, toate realizate într-o manieră modernă, prietenoasă, ușor de accesat și intuitivă. Astfel,noi am creat pentru Pure Glee un website complet, furnizând servicii de design specializat, programare web, copywriting și fotografie.

Website design

Am pornit de la ideea unui salon curat, cu servicii calitative. Provocarea a fost să comunicăm calitatea prin designul website-ului și a imaginilor, astfel că am optat pentru un design clean, intuitiv și elegant. Însă, aspectele esențiale, pe lângă elementele ușor de remarcat, sunt de fapt structura sa corectă și modul facil pentru găsirea de informații.

Dezvoltare

În urma unei analize complexe, am descoperit faptul că majoritatea clientelor care doresc să apeleze la serviciile unui salon folosesc un dispozitiv mobil, atât pe social media, cât și pe motorul google. Astfel, în dezvoltarea website-ului, totul a fost creat într-un mod optimizat atât pentru mobil, cât și pentru deskotp, astfel ca website-ul să aibă rezultate excelente, indiferent de dispozitivul folosit. De asemenea, structura html-ului este realizată având în vedere tehnici de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), iar conținutul atractiv pentru utilizatori.

Funcționalități speciale:

  • Butoane locație inteligente
    Am adăugat pe website, în secțiunile unde se afișează locația și adresa salonului, butoane dedicate pentru principalele aplicații de ghidare folosite local. Astfel că, folosind buton dedicat aplicației dorite, utilizatorilor li se va deschide aplicația de gps cu adresa salonului setată implicit și cu direcția de mers.
  • Statistici avansate
    În plus față de statisticile uzuale, am creat o funcție care înregistrează câți utilizatori dau click pe numărul de telefon și câți dintre aceștia îl și copiază.
  • Structură adaptabilă
    Dacă pe desktop pagina unui serviciu are o structură optimizată cu secțiuni intuitive pentru ecrane mari, pe mobil structura se readaptează automat. Un exemplu ar fi inserarea unui testimonial după primele paragrafe, precum și afișarea altora la finalul descrierii. Butonul de contact are o afișare și poziționare diferită pe mobil pentru a fi vizibil pe tot parcursul navigării pe site.

În acest proiect am folosit tehnologii precum:

Wordpress
Php
MySQL
jQuery
Let's Encrypt
Facebook
Google Analytics
Javascript
Monster Insights
Nginx
Letter style and colors

Salonul de înfrumusețare Pure Glee a optat pentru un stil modern și elegant în imaginea sa de brand. Astfel, noi am ales două tipuri de fonturi, și anume: Pentru titluri am folosit un font elegant, te tip Serif, care totodată este lizibil și dă o notă aparte. Totodată, pentru paragrafe și restul textelor, am folosit un font Sans Serif, potrivit pentru a acompania titlurile într-un mod armonios.

Fotografii

Am făcut o ședință foto dedicată în salonul Pure Glee, pentru a crea materiale de promovare atât pentru website, cât și pentru promovarea online în social media, totodată având în vedere și bannere de tip OOH.


Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici