fbpx

Print design

Transmiterea mesajului în format fizic prin flyere, broșuri, reviste, cataloage, cărți de vizită și afișe.

despre
About

Documentele și elementele tipărite sunt pretutindeni. De la mici cutii branduite pe care le primi de la curieri până la afișe gigantice pe clădiri. Este important ca pentru a avea succes o astfel de afișare trebuie ca design-ul acestuia să fie intuitiv și atractiv. Ne bazăm pe studii de specialitate și analize de actualitate pentru a crea materiale potrivite proiectului tău. Ne consultăm pentru a afla ideile și viziunea ta, iar ulterior abordăm stiluri expresive în conformitate cu direcția aleasă de comun acord.

Creăm design-ul pentru o varietate mare de materiale ce urmează a fi tipărite, cum fiecare proiect este diferit și unic, așteptăm să ne spui mai multe detalii despre proiectul tău.

Hai să discutăm
Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi.

  de ce noi
  Cum ne diferențiem?

  Ne mândrim cu abordarea noastră completă a design-ului, punând clienții noștri, utilizatorii finali în centrul a tot ceea ce facem. Abordarea noastră de proiectare se bazează pe etape gândite strategic, cu livrabile și deadline-uri. Acest lucru le permite clienților noștri să ofere în permanență feedback și să intervină cu sugestii pe parcursul colaborării. Experiența noastră de peste 10 de ani din industrie ne confirmă expertiza pentru serviciile prestate. Astfel poți profita din plin de cunoștințele și experiența pe care o avem.

  feedback
  Ce spun clienții noștri

  Din prima zi, imediat după ce am stabilit împreună termenii colaborării, totul a fost cum trebuie să fie. Profesioniști cu adevărat! Comunicare extraordinară, întâlniri video, telefoane, mail-uri, mesaje târzii, orice! Pe lângă ideile noastre, au venit și ei cu ale lor și am discutat și dezbătut împreună până când am ajuns la rezultatul planificat de la început. Am avut... Mai mult

  Cătălin Enea Ice-Pro Detailing founder

  Cel mai greu lucru este să găsești o agenție care să-ți înțeleagă brandul, să-i simtă esența, să vina cu soluții la provocările care apar și totodată să ți le ofere în timp util. Aici am găsit servicii ireproșabile, disponibilitate și înțelegere! Am simțit că suntem înțeleși și am fost ajutați punctual. Foarte profesioniști, recomand!

  Alexander N. Necstupina

  Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

  Andreea Karina B. Adi-Moto Team

  În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne... Mai mult

  Răzvan C. Excursii Delta Dunării
  clienți
  Am colaborat cu
  Contactează-ne aici