fbpx

Salvarea unui client care a fost păcălit de o altă agenție

Știm că atunci când nu ai experiență în a lucra cu agențiile este greu începutul, poate deabia intri în mediul de business, poate doar vrei să-ți dezvolți afacerea curentă prin apelarea la o agenție digitală. Mulți nu știm ce să cerem, nu știm ce vrem și nu știm ce avem exact nevoie. În acest moment trebuie să apelăm la o agenție cu experiență  care să ne poată citi nevoile și să ni le înțeleagă. Atunci când căutăm o atfel de agenție, primul aspect la care trebuie să ne uităm, este portofoliul. Există proiecte semnificative în portofoliu? Există proiecte care să semene cu ceea ce avem noi nevoie? Dar ne place stilul de design în care lucrează? Dacă agenția are o diversitate de proiecte, în diferite stiluri, dar și în funcție de întrebările mai devreme menționate, atunci este posibil ca această agenție să fie o alegere bună.

Un al doilea aspect pe care trebuie neapărat să îl inspectați sunt recenziile acestei agenții. Poate recenziile pe care le-au afișat pe website-ul lor sunt pozitive, toate sunt pozitive.... Asta dă un semn de întrebare, chiar au avut 100% clienți mulțumiți? Sau au afișat pe site doar ce recenzii au vrut? ... Vă recomandăm să verificați recenziile agenției, dar pe cele primite pe platforme externe, cum ar fi rezenzii primite pe google business, recenzii primite pe pagina de facebook, sau pe platforme dedicate, cum ar fi TrustPilot sau servicii similare.

Ca să vă ofer un exemplu al unui client care a venit la noi după ce a avut o experiență rea cu o altă agenție vă las mai jos câteva imagini cu website-ul pe care l-a făcut acea agenție și imagini cu ceea ce am făcut noi după ce acesta a apelat la noi:

Ceea ce au făcut ei înainte:
Ce am făcut noi:
Doriți o colaborare?