fbpx

Școala șoferi

Client
Preambul

Școala Adi-Moto este un lider în pregătirea și perfecționarea în domeniul moto și auto, fiind prima școală moto din București. Înființată în anul 2005, are în spate experiența uni motociclist pasionat de peste 20 de ani care dorește să împărtășească din cunoștințele sale tuturor elevilor iubitori de două roți.

Colaborare

O data cu evoluția tehnologiei website-ul celor de la Adi-Moto rămăsese învechit, ne-accesibil de pe dispozitive mobile și foarte neoptimizat. Pierdeau mulți clienți fiindcă aceștia nu reușeau să găsească informațiile necesare în timp util, iar de cele mai multe ori nici nu se puteau înscrie la cursuri. Am primit task-ul de la aceștia de a crea un nou website modern care să fie optimizat pentru nivelul tehnologiei din ziua de azi, dar și cu noi funcționalități dedicate.

Design website

Experiența pe două roți este o aventură ce necesită îndemânare. Astfel am creat un nou design îndrăzneț și aventuros pornind de la imaginea motociclistului pasionat. Am ales o structură specifică în landing page-uri pentru un aspect clar și precis. Utilizarea strategică a culorilor și a elementelor dinamice ajută la navigare și este în același timp intuitiv.

Dezvoltare website

În dezvoltarea website-ului am folosit diverse tehnici de programare pentru a face website-ul cât mai eficient. De la viteza de încărcare a paginilor până la formulare ce înregistrează clienții înainte de finalizarea efectivă a înscrierii. Am făcut structuri specifice cu meniuri și butoane ce țin de contact și înscriere fixe pe orice landing-page astfel încât utilizatorii să le aibă accesibile în orice moment. Procesul de înscriere fiind unul foarte intuitiv cu câmpuri clar delimitate și 3 pași ușor de înțeles. Un diferențiator față de competitori este posibilitatea plății primei rate online, încă din procesul de înscriere.

Funcționalități speciale:

  • Obținerea datelor clientului înainte de finalizarea înscrierii
    Procesul de înscriere este format din doi pași dpdv tehnic, primul pas este să completeze numele, emailul și numărul de telefon pe pagina cursului dorit. Când acesta acționează butonul de merge la următorul pas, cursul dorit și datele de contact sunt transmise secretariatului școlii iar clientul ajunge pe pagina de finalizare a înscrierii.
  • Plata online a primei rate
    În pagina de finalizare a comenzii clienții au posibilitatea de a plăti online prima rată pentru cursul dorit. Fiind mai multe cursuri cu diferite prețuri, costul primei rate se calculează automat.
  • Structură adaptabilă
    Dacă pe desktop pagina cursului are o structură optimizată cu secțiuni intuitive pentru ecrane mari, pe mobil structura se readaptează automat. Un exemplu ar fi inserarea unui testimonial după primele paragrafe, și afișarea altora la finalul descrierii. Formularul de înscriere are o afișare și poziționare diferită pe mobil pentru a fi foarte simplu de completat.

În dezvoltarea proiectului am folosit tehnologii precum:

Wordpress
Php
Google Analytics
WooCommerce
Javascript
jQuery
Let's Encrypt
MySQL
LiteSpeed
Feedback

Am fost foarte incantati de comunicarea intensa de care am avut parte, consideram ca acesta a fost aspectul cel mai important al proiectului pentru intelegerea nevoilor noastre. De asemenea design-ul a fost nou si interesant de la inceput chiar daca a suferit schimbari pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, in final perspectiva design-ului a ramas la fel de interesanta.

Andreea Karina B. Adi-Moto Team
Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici