fbpx

Tururi în delta dunării

Client
Preambul

Experiența în sălbăticie poate fi periculoasă, însă cu ghidul potrivit, acesta este o aventură plăcută. Asta fac cei de la Danube Delta Trips, îți oferă aventuri în Delta Dunării cu bărcile lor și îți prezintă poveștile locului.

Colaborarea

Răzvan, căpitanul acestor experiențe a dorit să își creeze o prezență puternică în mediul online. Astfel că ne-a abordat pentru a crea un website eficient care să transmită valorile și experiența sa. Am analizat publicul lui țintă și am luat cele mai potrivite decizii în privința colaborării noastre. Astfel că am colaborat pentru a face un website atractiv, un clip de promovare pentru social media și fotografii ce pot fi folosite în promovare.

Design website

Am creat un design dedicat pentru ca brandul său să aibă o identitate unică și să se diferențieze de competiția. Ne-am inspirat din aventura excursiilor și am abordat linii neuniforme și expresive. Totul a fost structurat având ca scop principal rezultatele ce trebuie să le creeze acest website, și anume rezervările pentru excursii.

Dezvoltare website

Am creat un website bazat pe wordpress în backend, și am dezvoltat propriile funcționalități. Astfel că în frontend, am folosit diverse tehnici specializate pentru ca website-ul să fie eficient, rapid și optimizat pentru motoarele de căutare. Însă am abordat și tehnici de marketing pentru a avea succes în câștigarea de clienți noi.

Am folosit tehnologii precum:

LiteSpeed
MySQL
Wordpress
Php
Google Analytics
Javascript
Let's Encrypt
jQuery
Caractere și culori

Folosind fonturi expresive și impunătoare, transmitem aventura la care se vor aștepta clienții. Culorile fiind inspirate din natură, am creat un contrast între informațiile prezentate, astfel că secțiunile de tip CTA (call to action) ies în evidență sunt sunt intuitiv plasate pentru ușurința de contactare.

Clip promovare

Pentru acest clip de promovare am avut un context mai neobișnuit, având un buget restrâns am decis să creăm un spot de promovare fără să filmăm noi în mod direct. Astfel că am primit clipuri create de ghizi din timpul excursiilor, făcute cu telefoanele proprii. Având o varietate mare de clipuri, am creat un timeline și am făcut un spot ce prezintă experiența unei excursii în deltă


Fotografii

Am făcut și fotografii pentru a fi folosite în promovarea excursiilor.

Feedback

În trecut am avut diverse experiențe neplăcute cu alte firme din domeniu. Atunci când te axezi mai mult pe partea de business se înțelege că nu te poți ocupa de toate aspectele și implicit nu poți cunoaște toate chichițele. Spre deosebire de firmele precedente, care implementau ceva fără a analiza performanța pe termen lung, Alexandru de la Lesander a avut mereu răbdarea de a ne explica exact ce nu funcționează și ce trebuie să facem în continuare. A acționat calculat, iar rezultatele mereu au fost cele dorite. Întreaga colaborare a fost clară și directă. L-aș recomanda pe Alexandru cu drag, simți că este persoana care te înțelege și după pune în practică.

Răzvan C. Excursii Delta Dunării
Hai să lucrăm împreună
Afacere de succes?

Acum o realitate! Contactează-ne acum să discutăm despre proiectul tău.

Contactează-ne aici